BEZPŁATNA WYSYŁKA przy zamówieniu powyżej 300 PLN
Zobacz większe

Chleb razowy bezglutenowy
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Stan:
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
W Grano dbamy o to, aby składy naszych produktów były naturalne, bezglutenowe i smaczne. Bogata w błonnik pokarmowy mieszanka piekarnicza chleba razowego pozwoli Ci stworzyć doskonały zdrowy wypiek bez wychodzenia z domu. Dzięki zawartości mąki z prosa oczyści organizm z toksyn, natomiast duża ilość błonnik pomoże w walce problemami układu trawiennego. Prosty przepis w ośmiu krokach – spróbujesz?
Składniki: Skrobia modyfikowana tapiokowa, mąka ryżowa, mąka gryczana, mąka lniana, cukier, sól, mielona łuska babki płesznik, hydroksypropylometyloceluloza, drożdże, mono- diglicerydy kwasów tłuszczowych
| Wartość odżywcza | w 100g | %RWS* |
|---|---|---|
| Wartość energetyczna | 1408 kJ / 333 kcal | 17% |
| Tłuszcz | 1,7 g | 2% |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g | 3% |
| Węglowodany | 68,1 g | 26% |
| - w tym cukry | 2,8 g | 3% |
| Błonnik | 8,1 g | - |
| Białko | 7,2 g | 14% |
| Sól | 1,03 g | 17% |
Tabela wartości odżywczych.
*RWS - Referencyjne wartości spożycia.
Bądź pierwszym który napisze recenzję!
