Muffiny czekoladowe Zobacz większe
Udostępnij produkt

  • Wyślij do znajomego

    Wyślij do znajomego

    Muffiny czekoladowe bezglutenowe

    Muffiny czekoladowe bezglutenowe

    Odbiorca: :

    * Pola wymagane

      lub  Anuluj

    Muffiny czekoladowe bezglutenowe

     Waga 500 g
    Bestseller
    Darmowa dostawa od 300zł Wysyłka w 24h

    9,35 zł brutto

    - +

    Więcej informacji

    Muffiny czekoladowe bezglutenowe

    Nasza mieszanka pozwoli Ci w krótkim czasie wyczarować zdrową przekąskę do pracy czy spotkanie ze znajomymi. Dzięki wysokiej zawartości mąki ryżowej Twoje muffiny będą lekkie, a przy tym bardzo sycące, ponieważ mąka ta posiada kilkakrotnie więcej błonnika niż jej pszenna koleżanka! Nie musisz martwić się żadną listą zakupów – czekoladowe muffiny od Grano to szybki przepis na smaczny i bezglutenowy łakoć w Twoim domu. Łatwo jest żyć lekko!


    Składniki: Cukier, mąka ryżowa, skrobia modyfikowana tapiokowa, kakao, mąka ziemniaczana, proszek do pieczenia, mono- diglicerydy kwasów tłuszczowych, aromat waniliowy, sól, guma ksantanowa.

    Wartość odżywczaw 100g%RWS*
    Wartość energetyczna1550 kJ / 366 kcal18%
    Tłuszcz1,3 g2%
    - w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,9 g5%
    Węglowodany8,31 g32%
    - w tym cukry39,8 g44%
    Błonnik3,7 g-
    Białko3,5 g7%
    Sól0,42 g7%

    Tabela wartości odżywczych.
    *RWS - Referencyjne wartości spożycia.

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

    PRZYGOTUJ: 90 ml wody, 3 łyżki oleju, 4 jajka, foremki

    • Suchą mieszankę przesyp do wysokiej miski

    i dokładnie ja przemieszaj

    • Dodaj do masy 90 ml wody, 4 jajka, 3 łyżki oleju

    i mieszaj do uzyskania jednolitej konsystencji

    • Wypełnij foremkę masa do ¾ wysokości

    • Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C z funkcja termoobiegu na

    około 13 minut (do suchego patyczka).

    Opinie

    Bądź pierwszym który napisze recenzję!

    Scroll Top icon