Ciasto czekoladowe bezglutenowe Zobacz większe
Udostępnij produkt

  • Wyślij do znajomego

    Wyślij do znajomego

    Ciasto czekoladowe bezglutenowe

    Ciasto czekoladowe bezglutenowe

    Odbiorca: :

    * Pola wymagane

      lub  Anuluj

    Ciasto czekoladowe bezglutenowe

     Waga 400g
    Bestseller
    Darmowa dostawa od 200zł Wysyłka w 24h

    7,50 zł brutto

    - +

    Więcej informacji

    Skład:

    Mąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa

    SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

    PRZYGOTUJ: 3 łyżki oleju, 280g powideł śliwkowych, 1 szklankę

    mleka, 2 całe jaja, płaska łyżeczkę proszku do pieczenia

    • Zawartość opakowania przesyp do miski, dodaj proszek

    do pieczenia i całość przemieszaj

    • Dodaj olej, powidła śliwkowe, mleko i jaja. Całość dokładnie wymieszaj

    i przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia

    • Ciasto piecz 35-40 minut w 180 °C, do tzw. suchego patyczka

    • Po ostudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą albo lukrem wedle upodobania.

    Opinie

    Bądź pierwszym który napisze recenzję!

    Scroll Top icon