BEZPŁATNA WYSYŁKA przy zamówieniu powyżej 300 PLN
Ciasto czekoladowe bezglutenowe
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Stan:
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Skład:
Mąka gryczana biała, mąka ryżowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
PRZYGOTUJ: 3 łyżki oleju, 280g powideł śliwkowych, 1 szklankę
mleka, 2 całe jaja, płaska łyżeczkę proszku do pieczenia
• Zawartość opakowania przesyp do miski, dodaj proszek
do pieczenia i całość przemieszaj
• Dodaj olej, powidła śliwkowe, mleko i jaja. Całość dokładnie wymieszaj
i przelej do formy wyłożonej papierem do pieczenia
• Ciasto piecz 35-40 minut w 180 °C, do tzw. suchego patyczka
• Po ostudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą albo lukrem wedle upodobania.
Bądź pierwszym który napisze recenzję!