BEZPŁATNA WYSYŁKA przy zamówieniu powyżej 300 PLN
Ciasto waniliowe Bezglutenowe
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Stan:
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Nasza mieszanka pozwoli Ci w krótkim czasie stworzyć ciasto waniliowe z dowolnymi dodatkami, muffiny waniliowe lub blaty do tortów i innych ciast. Dzięki wysokiej zawartości mąki ryżowej Twoje wypieki będą lekkie, a przy tym bardzo sycące, ponieważ mąka ta posiada kilkakrotnie więcej błonnika niż jej pszenna koleżanka! Nie musisz martwić się żadną listą zakupów – waniliowe ciasto od Grano to szybki przepis na smaczny i bezglutenowy łakoć w Twoim domu. Łatwo jest żyć lekko!
Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia tapiokowa, skrobia ziemniaczana, środek spulchniający: proszek do pieczenia (regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglan sodu, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana), emulgator: mono- i diglicerydy, kwasów tłuszczowych estry kowane kwasem mono- i diacetylowinowym (E472e); aromat wanilinowy, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa (E415), sól.
Wartość odżywcza | w 100g | %RWS* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1514 kJ / 358 kcal | 18% |
Tłuszcz | <0,5g | 1% |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 g | 1% |
Węglowodany | 87 g | 33% |
- w tym cukry | 45 g | 50% |
Białko | 1,8 g | 4% |
Sól | 0,02 g | 0% |
Tabela wartości odżywczych.
*RWS - Referencyjne wartości spożycia.
Bądź pierwszym który napisze recenzję!